Goedkope vakantie boeken Zon- en wintersportvakanties De beste vakantie aanbiedingen

Autovakantie

Ben je op zoek naar een autovakantie? Zoek dan niet verder! Je vind hier het grootste aanbod autovakanties in Europa. Buiten een groot aanbod hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland voor jouw perfecte autovkantie!

>
>
Prijs vanaf: € 371.00
3/5

Autovakantie Spanje boeken

Bij een autovakantie naar Spanje is de reis net zo leuk als de bestemming zelf. Vanaf het moment dat de eerste persoon in de auto begint te klagen over de Belgische snelwegen, weet je dat je vakantie begonnen is. Spanje is een van de beste plaatsen voor een autovakantie in Europa. Het hebben van je eigen vervoer biedt veel mogelijkheden om kleinere steden en idyllische dorpjes te bezoeken. Maak een roadtrip door Andalusië, of verken het noorden van Spanje. Wat dacht je van een tocht door Galicië? Met de auto kun je Spanje ontdekken als nooit tevoren.

Met de auto naar Italië

Velen van ons krijgen het ultieme vakantiegevoel als we nadenken over een autorit naar Italië. Een vakantie op de camping aan het Gardameer, of op bezoek in Toscane – Italië was en is nog steeds een ontzettend populaire vakantiebestemming. Ook heb je met de auto de vrijheid om de rest van het land te ontdekken. Met een netwerk van goed onderhouden wegen die door een landschap van met sneeuw bedekte toppen, steile kustlijnen, meren en historische steden weven, biedt Italië tal van episch routes aan. En hoewel sommige routes onmiskenbaar uitdagend zijn, zorgen ze allemaal voor onvergetelijke ervaringen.

Ontdek Frankrijk met de auto

Boordevol sprookjesachtige dorpjes, prachtige kastelen en ongelooflijk epische en gevarieerde natuur, een roadtrip door Frankrijk is een ontzettend rijke ervaring. Van de Alpen tot de stranden van de Rivièra, van de lavendelvelden van de Provence tot de kliffen van Étretat. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom een autovakantie naar Frankrijk een populaire keuze is. De uitstekende wegen, een goede infrastructuur en de ontelbare attracties maken het namelijk het ideale land om op de weg te ontdekken. Onderweg mis je natuurlijk niet de prachtige steden, zoals Parijs, Nice of Straatsburg.

Autovakantie Duitsland

Ons buurland is niet alleen makkelijk met auto te bereiken, maar ook nog eens geweldig te ontdekken met de auto! Bij een autovakantie in Duitsland krijg je sprookjeskastelen, donkere bossen en bruisende steden te zien. Je krijgt de kans om traditionele Duitse gerechten te proberen, prachtige paleizen te bezoeken en natuurlijk over de Autobahn te racen. Duitsland heeft veel prachtige en beroemde autoroutes die perfect zijn om te verkennen tijdens een onvergetelijke autovakantie. Neem bijvoorbeeld de ‘Romantische Route’ door Beieren en Baden-Württemberg, of de wijnroute tegen de grens met Tsjechië aan. De keuze is immens!