Goedkope vakantie boeken Zon- en wintersportvakanties De beste vakantie aanbiedingen

Verstuur ons een mail

info@knalvakantie.nl

Bel ons op

+31 (6) 48485442

Chalets plus

Onze partners

Populaire Chalets plus

>
4/5
Beoordeling: 7.5

Chalets plus

Chalets plus is de specialist als het gaat om wintersportvakanties naar het prachtige Oostenrijk. Zij richten zich op de mooiste regio’s en bij chalets plus kun je dan ook goed terecht als je op zoek bent naar een chalet in jouw favoriete vakantieland.

Chalets plus bestaat als sinds het jaar 1996 en is opgericht door Ton en Yvonne Jansen. In het jaar 2011 heeft hun zoon Pim Jansen het overgenomen.

Unieke wintersportlocaties

Chalets plus probeert zich van andere Nederlandse reisaanbieders te onderscheiden door chalets te verhuren op unieke locaties het aanbod van Chalets plus is dan ook nergens anders te boeken. Ook wordt er gewerkt met lokale medewerkers die de woning op locatie in beheer hebben. Op deze manier wordt er gegarandeerd dat de chalet die u huurt in perfecte staat verkeerd.

De juiste expertise

Door de jarenlange ervaring en expertise kan Chalets plus jou een snel en goed advies geven over de eventueel te boeken wintersportlocatie. Ook als u liever telefonisch contact wenst is dit mogelijk. Het team van Chalets plus is tijdens de werkdagen goed te bereiken.

Wintersport of toch liever de zon?

Buiten het boeken van een wintersportvakantie kunt u ook terecht als u liever de zon opzoekt. Er worden vakanties aangeboden tijdens de zomervakantie die uniek in zijn soort zijn. Daarnaast is Chalets plus aangesloten bij de juiste keurmerken waardoor u verzekerd bent van een perfecte vakantie.